lll.jpgbibli.gif
Välkommen Nyheter Svenska Suomeksi English Övriga Länkar Bokförlaget Föredrag Beställning Prislista

Postillor Tidskrifter Kommande titlar Brevböcker Historia Övrigt

         


Senast uppdaterad:

2019-06-12

Tidskrifter

LAESTADIUS - ENS ROPANDES RÖST I ÖKNEN

Laestadius tidskrift. Utgiven på nytt i språklig bearbetning av Sam. Wettainen år 1979. Den innehåller bland annat Laestadius egen skildring av sin väckelse och botkamp, och väckelsens början.

Antal sidor: 368

Pris: 200:-

 

LAESTADIUS - ENS ROPANDES RÖST I ÖKNEN / HUUTAVAN ÄÄNI KORVESSA

Laestadius tidskrift, utgiven 1994, i en kombinerad svensk/finsk utgåva. Den svenska texten är i enlighet med originalet, och den finska texten, som är nyöversatt finns parallellt med den svenska. Nyöversättningen till finska har gjorts av Hannu Rautianen.

Antal sidor: 511

Pris: 280:-

 

WETTAINEN, SAM - FADERSRÖSTEN (1960-1989)

                                                                                        SLUTSÅLD

Tidskrift utgiven av Sam. Wettainen. Denna tidskrift utkom under med fyra nummer/år i trettio års tid. Den innehåller en inledande artikel av Sam.Wettainen. En predikan av Laestadius finns i alla nummer, samt ytterligare en predikan. Brev från väckelsens historia, utdrag ur Laestadius Dårhushjonet, avsnittet om försoningen mm. ingår även. Finns i 5 inbundna band, med sex årgångar vardera.

Antal sidor: band I - ca 576, band II-V - ca 480 s/band

Pris:

 

SIONS MISSIONSTIDNING 1914-1915

Från början utkom den med 12 nummer/år. Den var i huvudsak en översättning av finska Siionin Lähetyslehti. Den innehåller skrivelser från Finland, Norge, Sverige och USA. Denna utgåva är inbunden med en lätt språklig bearbetning av texten.

Antal sidor: 455

Pris: 50:-